Раното откривање! Спасува живот.

Fight strong Fight together

Главна дејност на клиниката

Дејноста на Клиниката за Радиотерапија и Онкологија започна многу одамна, а продолжува во време кога победуваат оние кои знаат да чекорат со времето. Ние научивме да чекориме благодарејќи на досегашното искуство и долгогодишната традиција на лекување пациенти болни од малигна болест. Врвни професионалци во својата дејност ја воделе и продолжуваат да ја водат клиниката низ нови подеми па така, продолжиле да ја обновуваат со нови технологии и знаење преку многу обуки, семинари и конгреси.

Читај повеќе
image

Историски развој на Македонската радиотерапија

Преку видео материјалот може да го истражите историскиот развој на Македонската радиотерапија! Откријте како оваа област на медицината се развивала преку годините, со влијанието на најновите технолошки и медицински напредоци. Не пропуштајте можност да го истражите овој важен дел од нашата медицинска историја.

Читај повеќе

Одделенија и дејности

Новости од клиниката

Информирајте се за настаните, активности од клиниката


Верувајте им на професионалци

Нашиот тим на професионалци е секогаш спремен да оговори на вашите барања


Линкови

Линкови на партнери и соработници на клиниката