Address
Адреса

Бул. Мајка Тереза бр.17

Email
Емаил

radioth@t.mk

Phone Number
Телефон

02/3147-900

Fax
Факс

(02) 311 1430

24ч - 02/3147-900

Секретар

(02) 314 7874 / (02) 312 5640 / Факс (02) 311 1430 

Оддел за малигни тумори на глава и врат

( шалтер од 13-14 часот)078/498-317; 02/3147-878 

Оддел за малигни тумори на дојка

( шалтер од 13-14 часот) 078/498-311 

Оддел за малигни тумори на гастроинтестинален тракт

(шалтер од 13-14 часот)  078/498-309 

Оддел за малигни тумори на уринарен и генитален тракт кај мажи

(шалтер од 13-14 часот)078/498-313 

Оддел за малигни тумори на граден кош кај жената

(шалтер од 13-14 часот)078/498-317;02/3147-878 

Оддел за малигни генитални тумори кај жената

(шалтер од 13-14 часот)078/498-315

Оддел за малигни тумори на бели дробови, медијастинум и плеврата

(шалтер од 13-14 часот)078498-312 

Оддел за малигни тумори на ЦНС, коскени тумори и карцином на кожа

(шалтер од 13-14 часот)078/498-314 

Оддел за клиничка биохемија со отсек за туморски маркери

(шалтер од 13-14 часот)078/498324 

Шалтер за закажување на зрачна терапија

(од 13-14 часот)02-3147-878 

 Оддел за хистопатологија и клиничка цитологија

(од 13-14 часот), (шалтер за резултати) 02/3147-875 

Контакт телефон за нарачка на таблетарна терапија за пациенти од внатрешноста на РСМ

(од 08-16 часот) 078/364-629             .

Информации 02/3147-900

Контакт Формулар