Новости од клиниката

НА КЛИНИКАТА ЗА ОНКОЛОГИЈА ВОВЕДЕНА Е ПСИХОСОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ И НИВНИТЕ СЕМЕЈСТВА
март 25, 2021 09:45 претпладне
НА КЛИНИКАТА ЗА ОНКОЛОГИЈА ВОВЕДЕНА Е ПСИХОСОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ И НИВНИТЕ СЕМЕЈСТВА

во: Новости

На Универзитетската Клиника за радиотерапија и онклогија, покрај давањето за соодветен третман пр...
Ерлотинибот бесплатно достапен за пациентите на Клиниката за радиотерапија и онкологија
јануари 07, 2021 07:40 попладне
Ерлотинибот бесплатно достапен за пациентите на Клиниката за радиотерапија и онкологија

во: Новости

Карциномот (ракот) на белите дробови е резултат на неконтролирано делење на клетките од белодро...
Директорот на Клиниката за радиотерапија и онкологија ја посети АПЈ
јануари 05, 2021 08:02 попладне
Директорот на Клиниката за радиотерапија и онкологија ја посети АПЈ

во: Новости

Директорот на Универзитетската клиника за радиотерапија и онкологија, Нехат Нухи денеска ја посет...
ФУНКЦИОНИРАМЕ НЕПРЕЧЕНО И ВО УСЛОВИ НА КОВИД-19
јануари 05, 2021 07:55 попладне
ФУНКЦИОНИРАМЕ НЕПРЕЧЕНО И ВО УСЛОВИ НА КОВИД-19

во: Новости

Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија ги информира пациентите дек...
Total: 4 / Current Page: 1 of 1